Ramudden med store ambisjoner i Norge

Jan Ola Stokker er Ramuddens nye toppsjef for Norge. Nå skal han bygge opp selskapet til å bli landsdekkende aktør innen vegsikring.

Ola Stokke, ny adm.dir i Ramudden AS
Ola Stokke, ny adm.dir i Ramudden AS
Redaksjonen Våre Veger
23. aug. 2016 - 12:53

Jon Ola Stokke tiltrådte nylig stillingen som administrerende direktør i Ramudden
AS. Han kommer senest fra Norsk Gjenvinning der han var divisjonsdirektør.
Tidligere har han blant annet ledet Byggmax-kjeden under oppstarten i Norge. 

Jon Ola Stokke er sivilingeniør fra NTNU og har lang ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Han har tidligere jobbet i Skanska, AtlasCopco og BASF.


Skal bli landsdekkende i Norge

Ramudden ble etablert i Sverige i 2005 og kan vise til en meget sterk vekst i nabolandet som utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for vegsikring. Ambisjonene for Norge er også store, foreløpig har selskapet avdelinger i Bergen, Sandens og Støren syd for Trondheim, men jakter nå tomter fortløpende for etablering av nye avdelinger.

Innenfor 3-5 år er målsettingen å være en landsdekkende aktør innen vegsikring. Ramuddens hovedeier er IK Investment Partners som har finansielle muskler for i støtte opp den ambisiøse vekststrategien. Dette inkluderer også oppkjøp dersom det skulle bli aktuelt.


Sikrer bygging av kritisk infrastruktur

Ifølge en pressemelding fra selskapet mener de at markedet for veg og annen kritisk infrastruktur er i god utvikling i Norge. Mange store prosjekter skal igangsettes i årene som kommer, samtidig er regelverket i endring og stiller stadig strengere krav til entreprenører som skal jobbe på og langs veiene. Ramudden leverer totalløsninger for en ferdig sikret arbeidsplass som inkluderer nødvendig utstyr, innhenting av tillatelser, dokumentasjon og skilting.
– Ved å ivareta disse funksjonene, bidrar vi til at entreprenøren kan fokusere på sine kjerneoppgaver og jobbe i et trygt arbeidsmiljø. Med bakgrunn i den utviklingen selskapet har hatt i Sverige, og bildet som tegner seg i Norge, har vi derfor stor tro på konseptet, forteller Stokke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.