Ramudden gjør sitt hittil største oppkjøp i Norge

Selskapet kjøper Veidrift AS, som har vært ledende innen trafikkstyring og skilting siden 1991. I tillegg har Ramudden-konsernet nylig kjøpt selskapene Roads ApS i Danmark og JES TA& Trafik i Sverige.

Fra venstre, Roy Mevold CEO Ramudden AS, (Norge), Morten Finslo CEO Ramudden AS (konsern), Henrik Østbye CEO Veidrift AS og Frank Stabu, drift- og fagsjef Veidrift AS.
Fra venstre, Roy Mevold CEO Ramudden AS, (Norge), Morten Finslo CEO Ramudden AS (konsern), Henrik Østbye CEO Veidrift AS og Frank Stabu, drift- og fagsjef Veidrift AS. Foto: Ramudden
6. feb. 2023 - 12:59

Oppkjøpene innebærer at Ramudden får tre nye strategisk plasserte lokasjoner i og rundt
storbyområdene Oslo, København og Stockholm. Oppkjøpene representerer rundt 180 millioner i omsetning og 70 nye kolleger, forteller Ramudden i en pressemelding.

– Vi ser frem til at Veidrift blir en del av vår familie. Selskapet er svært komplementære til vår virksomhet og vil bli integrert i vår region på Østlandet. Oppkjøpet innebærer også at vårt tjenestetilbud utvides. Veidrift kan vise til solid fartstid i Norge siden 1991, og er ledende innen midlertidig trafikkledelse og permanent skiltmontering. Vi opplever at selskapet deler de samme verdiene som oss med fokus på lokalt entreprenørskap, teamarbeid og kvalitet og innovasjon, forteller Roy Mevold, daglig leder i Ramudden.

Laks.
Les også

Ny rapport: Store genetiske endringer på villaks

Vokser også videre i nabolandene

Parallelt med oppkjøpet av Veidrift AS, kjøper morselskapet i Sverige opp selskapene Roads ApS i Danmark og JES TA & Trafik i Sverige. Begge virksomheten tilfører Ramudden-konsernet viktig kompetanse og gode strategiske lokasjoner.

Gjennom de tre oppkjøpene vokser antall ansatte i selskapet med 70 mennesker, 55 personer jobber hos Veidrift AS, mens Road ApS i Danmark og JES TA & Trafik har henholdsvis tolv og tre medarbeidere.

Ramudden AS kan vise til en betydelig vekst over de siste årene og styrer mot en topplinje i Norge på rundt 0,5 mrd. for 2023.

– Det er motiverende for oss å ha eiere som satser, og som griper mulighetene når de byr seg. Samtidig opplever vi at etterspørselen etter våre tjenester er økende, ikke minst på grunn av myndighetenes reguleringer som stiller stadig strengere krav til veisikring, avslutter Mevold.

Les også

Én kontrakt ble et tapssluk for Svevia Norge - ga røde tall i fire år på rad

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.