PROSJEKTER

Rambøll signerte kontrakt for tilstandsregistrering for nesten 2000 boenheter langs E18

Statens vegvesen og Rambøll Norge skrev i dag under kontrakt for arbeidet med tilstandsregistrering og bygningsbesiktigelse på prosjektet E18 Lysaker-Ramstadsletta.

Tom Hedalen, prosjektleder for E18 Vestkorridoren og Per Arne Søgård fra Rambøll Norge.
Tom Hedalen, prosjektleder for E18 Vestkorridoren og Per Arne Søgård fra Rambøll Norge. Foto: Oddrun Vågbø, Statens vegvesen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
9. feb. 2021 - 15:25

Anleggsarbeidet på E18 Lysaker-Ramstadsletta startet i november 2020.

Tilbudskonkurranse på gjennomføring tilstandsregistrering og bygningsbesiktigelse ble lyst ut før jul og omfatter 1875 boenheter og 10 næringsbygg, opplyser Statens vegvesen.

I tillegg kommer eksempelvis barnehager, jernbanestasjoner og kirker. I konkurranse med seks selskaper er Rambøll Norge tildelt kontrakten til en verdi av 8.189.200 kroner eks. mva.

Hensikten med tilstandsregistreringen er å dekke prosjektets behov for besiktigelse av eksisterende bygninger og konstruksjoner før anleggsstart. Ved å gjøre dette kan man enkelt skille ut nye skader som eventuelt oppstår på grunn av anleggsarbeidene.

Arbeidet starter i mars og skal være ferdig innen november 2021.

Statkraft lanserte planer for å bygge ut mer vindkraft på land. Norden-sjef i Statkraft, Birgitte Ringstad Vartdal, sier de anerkjenner at det er en del motstand mot vindkraft på land.
Les også

Planlegger mer vindkraft på land: – Jeg tror det er en økende forståelse for behovet for mer energi

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.