Rambøll-avtaler med Nye Veier for 40 mill

Rambøll har sikret seg rammeavtale med Nye Veier as for tekniske rådgivertjenester til en samlet verdi på 35-40 millioner kroner.

Hilde Nordskogen er direktør for Samferdsel & byutvikling i Rambøll, et konsulentselskap som i Norge har 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer
Hilde Nordskogen er direktør for Samferdsel & byutvikling i Rambøll, et konsulentselskap som i Norge har 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer Bilde: Rambøll
Redaksjonen Våre Veger
5. okt. 2016 - 09:00

-Vi er svært glade for å få enda en avtale med Nye Veier. Vi ser fram til nye utforinger og vil bidra til å realisere kundens mål om helhetlig og kostnadseffektiv veibygging, sier Hilde Nordskogen, direktør for Samferdsel & byutvikling i Rambøll.

Nye Veier har behov for å kjøpe tekniske rådgivningstjenester for planlegging, utbygging, drift og vedlikehold av veier. Rammeavtalen omfatter bistand innen fagområdene vegplanlegging, konstruksjon, tunnel, landskapsarkitektur, VA og støyberegninger, geoteknikk og geologi.

Tilsammen seks selskap har fått tildelt avtale.

- I denne avtalen leverer Rambøll selv alle tjenester og vi får uttelling for vår faglige bredde og kapasitet. Dette viser igjen at vi er godt rustet til å være totalleverandør, legger Hilde Nordskogen til.

Avtalen er på to år og kan forlenges med inntil to år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.