T2

Palmesus med Tungsten

Den nye modellen har en lynrask ARM-prosessor og en nytt operativsystem, som får forgjengeren til å stå igjen i skammekroken.

Den har også en virkelig imponerende fargeskjerm på 320x320 punkter. Med 16 bits fargeoppløsning, som gir 65.000 fargertoner, kan du glede deg over yppelige fargebilder.

Selv om det er flere piksler enn hos konkurrentene, er Palms nyskapning mindre av vekst. Det er fordi du skyver skriveflaten inn under skjermen før du putter den i lomma.

Lett er den også. Brevvekta stopper på 157 gram, og det kan du leve med i skjortelommen.

En ny, femveis navigatorknapp gjør det lett å manøvrere rundt i kalendere, bilder og andre dokumenter

Blåtann (Bluetooth) gjør at du kan koble den til mobiltelefonen og hente e-post, surfe på nettet og sende både SMS og MMS.

For riktig å gjøre livet surt for Microsoft, påstår Palm at denne modellen kommuniserer mye bedre med Officeprogrammer enn det PocketPC klarer.

Selv om denne modellen retter seg inn mot forretningsmarkedet, kan du glede deg over at du kan kjøre tredimensjonale spill uten at det hakker.

Du kan kjøpe et sett med hodetelefoner, mp3-programvare og et SD-kort for å lagre låter som gjør om lommevidunderet til rene diskoteket.

Den nye Palmmodellen er i klassen "må ha", så du kan like godt ofre rundt 4500 kroner for å få fred i teknosjela.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.