JULEKALENDER 2019

På selveste juleaften kan du vinne en trådløs støvsuger i toppklassen

24. des. 2019 - 05:15

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Dyson Cyclone V10 var grunnen til at Dyson sluttet å utvikle støvsugere med den klassiske strømledningen. Med Dyson Cyclone V10 – og de ulike munnstykkene – støvsuger du enkelt tepper, gulv, vegger og tak uten at du trenger å bekymre deg for å rive ned lamper og dyre vaser. Med en enkel «pek og trykk»-mekanisme, tømmer du beholderen for støv og smuss på en enkel og hygienisk måte. Den kraftige støvsugeren har sugeevnen til en støvsuger med ledning, men er mye lettere å manøvrere og løfte. Den takler dyrehår og fint smuss, og den kan raskt gjøres om til en håndholdt støvsuger. Dyson Cyclone V10 Absolute har en motordrevet børstetang som er dekket av mykt nylonstoff for oppsamling av smuss, og den kommer frem på vanskelig tilgjengelige steder.

Les mer om Dyson Cyclone V10 hos Dyson!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.