Overtar som ny daglig leder i Olimb Rørfornying

Geir Jensen har overtatt som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS.

Geir Jensen har overtatt som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS.
Geir Jensen har overtatt som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS. Foto: Eirik Berntsen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
20. feb. 2023 - 10:08

Han kommer fra jobb som leder i Sundt Air til Olimb Rørfornying 1. februar. Han starter som daglig leder i et selskap som har levert fantastiske resultater de siste årene. Fjoråret var intet unntak, med et resultat før skatt på 83 millioner kroner, etter en rekordomsetning på 380 millioner.

- De siste årene har Olimb Rørfornying hatt en jevn omsetningsvekst. Når jeg nå trer inn som daglig leder er det ikke for å gjøre store endringer, men for å videreføre det som gjør at vi har kommet dit vi er i dag, forteller Geir Jensen.

I 2022 ble selskapet heleid av danske Per Aarsleff A/S, Europas største produsent og installatør av strømpeforinger. Olimb Rørfornying vil fortsatt styre drift og produktutvikling fra hovedkontoret i Råde, som de har gjort siden de installerte den første strømpeforingen i Norge i 1977.

- Olimb Rørfornying har sine røtter ved hovedkontoret i Råde. Her utvikler og produserer vi egne produkter, og vi vil fortsatt beholde den lokale forankringen i årene som kommer, både i Råde og ved avdelingskontorene våre i Norge. Samtidig sørger eierskapet hos Per Aarsleff A/S for at vi fremdeles vil være en trygg partner og arbeidsgiver i uoverskuelig fremtid, forsikrer Jensen.

Odd Husnes, daglig leder i Svabo Industrinett i Mo Industripark, Mo i Rana.
Les også

Freyr går til sak for å beholde strømmen: – Statnett har vært i sin fulle rett til å ha kriterier

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.