BYGG

Omfattende krav til dokumentasjon gjør ombruk vanskelig. Ber om enklere regler

I tillegg venter styreleder Ole-Petter Thunes i RIF at det blir økt oppmerksomhet om biomangfold, et felt som tidligere knapt har vært aktuelt for bygg.

RIF mener kravene tlil dokumentasjon for ombruk av gamle komponenter ikke kan være like omfattende som for nye. Bildet viser hulldekker fra gammelt regjeringsbygg som skal heises på plass på ny legevakt i Oslo. Det ble ti ganger så dyrt som å bruke nye dekker.
RIF mener kravene tlil dokumentasjon for ombruk av gamle komponenter ikke kan være like omfattende som for nye. Bildet viser hulldekker fra gammelt regjeringsbygg som skal heises på plass på ny legevakt i Oslo. Det ble ti ganger så dyrt som å bruke nye dekker. Foto: Eirik Helland Urke
29. des. 2020 - 12:45

 – Fokuset på klima og miljø har eksplodert. Det er nå en eksponentiell utvikling i kundenes fokus; de har gått fra å primært være opptatt av å bli energinøytrale til også å ville bli karbonnøytrale.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.