JULEKALENDER 2017

Nyttårskalender: I dag kan du vinne en smart radonmåler

Nye premier hele romjulen.

I dag kan to lesere vinne hver sin smarte radonmåler.
I dag kan to lesere vinne hver sin smarte radonmåler.

Det er desember, det er juletid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

I dag kan to TU-lesere vinne hver sin smarte radonmåler.

Airthings Wave fungerer med eller uten smarttelefon. Den radioaktive gassen (radon), som særlig i løpet av vinterhalvåret fanges inne i boligen er i følge myndighetene årsaken til flere hundre dødsfall i Norge hvert år. Radonnivået varierer mye over tid, derfor er det viktig å måle konstant. Airthings har utviklet Wave for at den skal kunne brukes av alle. For å øke nøyaktigheten er det innebygd sensorer for temperatur og luftfuktighet. Premien har en verdi på rundt 1700 kroner.

Les mer om radonmåleren her.

I tillegg får vinneren en sporingsenhet fra Tile Pro Series, som hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi på 379 kroner.

Les mer om Tile Pro Sport her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket tirsdag 2. januar.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!