ELEKTRISK

Nye Renault Zoe: 390 kilometer rekkevidde for en kvart million

Renault røper prisene på nye Zoe.

Nye Renault Zoe leverer bra rekkevidde for under en kvart million kroner.
Nye Renault Zoe leverer bra rekkevidde for under en kvart million kroner. Foto: Renault
5. aug. 2019 - 13:30

Nå skjerpes konkurransen om å gi mest mulig rekkevidde for pengene. Prisene på Renaults nye Zoe er klare, like før den nye og betydelig oppgraderte versjonen slippes løs på landeveien. 

Batteriet på den nye småbilen er 52 kWt, noe som gir bilen en rekkevidde på inntil 390 kilometer - og da snakker vi om den nokså realistiske WLTP-normen. Bilen støtter hurtiglading med inntil 50 kW via CCS-kontakten, og nå kan Zoe også lades fra DC-ladestasjoner. 

Bilen leveres i fire utstyrsnivåer, og prisene på den oppgraderte franskmannen starter på 249.900 kroner. Da er bilen ikke utstyrt med for eksempel parkeringssensorer. Toppmodellen, som leveres med sort skinn, BOSE-anlegg osv., vil tappe kontoen din for 304.900 kroner. 

De to rimeligste utstyrsnivåene vil imidlertid bli levert med forrige generasjons ytelser, altså 108 hk, mens de to øverste nivåene får en ytelse på 135 hk. Rekkevidden skal imidlertid være identisk for alle bilene. 

Nye Zoe-modell blir derimot ikke levert med veggmontert hjemmelader inkludert i prisen, slik som den utgående modellen. Over 11.000 eksemplarer av Zoe er solgt i Norge. 

Den norske ubåten KNM Utvær seiler i Bjørnafjorden sør for Bergen, i forbindelse med øvelse Arctic Dolphin i februar 2023.
Les også

Anbefaler å forberede donasjoner av Ula-ubåter og Skjold-korvetter til Ukraina

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.