Ny konserndirektør for salg i Multiconsult

Thor Ørjan Holt overtar som ny konserndirektør Salg i Multiconsult.  Han rekrutteres fra egne rekker.

Thor Ørjan Holt blir ny konserndirektør i Multiconsult med ansvar for salg.
Thor Ørjan Holt blir ny konserndirektør i Multiconsult med ansvar for salg.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
1. mars 2022 - 16:10

Han etterfølger  Lars Opsahl som har bedt om avløsning etter 12 år i Multiconsults konsernledelse.

Ørjan Holt har 20 års fartstid i Multiconsult. For tiden har han overordnet ansvar for salgsprosessen i konsernet og er sentral i tilbudsoppløp mot flere av selskapets største oppdrag.

- Jeg ser frem til å videreføre det gode salgsarbeidet som Lars Opsahl har ledet frem til nå. Innledningsvis vil jeg prioritere implementering av salgsprosessen som ble utviklet i 2021, med et særlig fokus på forretningsområdestrategier og produktutvikling slik at vi opprettholder og forsterker vår konkurransekraft. Organisering av kundeansvar og metodikk for måling og forbedringer av kundetilfredshet er to sentrale temaer som vil arbeide med i 2022, sier Holt.

Holt har lang erfaring med store oppdrag, nasjonalt og internasjonalt. Han har arbeidet som oppdragsleder, prosjekteringsleder og byggeleder i en rekke av Multiconsults største prosjekter som Ormen Lange, Kulturbyggene i Bjørvika, Jurong Rock Caverns i Singapore, Ski Stasjon og Follobanen. Holt er også daglig leder av Multiconsults datterselskap i Asia og har jobbet i Singapore i flere år samtidig som han har vært markedssjef for forretningsområdet olje og gass.

Holt har også arbeidet aktivt med metodeutvikling og implementering av BIM i Multiconsult, noe som har vært med å løfte både Multiconsult og bransjen på dette området.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.