Ny kommunikasjonssjef på Transportøkonomisk institutt

TØIs nye kommunikasjonssjef Gina Scholz kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Vy, hvor hun har vært sentral i kommunikasjonsarbeidet i 9 år

Kommunikasjonssjef Gina Scholz, TØI
Kommunikasjonssjef Gina Scholz, TØI Foto: TØI
3. aug. 2022 - 08:54

Scholz har jobbet tett med fagmiljøer knyttet til logistikk, transportløsninger- og utfordringer.  
 
- Vi forholder oss til mobilitet hver eneste dag. Nye mobilitetsløsninger oppstår, det er klare forventninger til gode og sømløse løsninger hos sluttbrukerne, og samtidig står klima- og bærekraftsarbeidet sentralt. For ikke å snakke om byutvikling, planlegging og fremtidens transportstruktur. Dette er felter hvor TØIs forskere innehar enorm kompetanse og jeg er stolt av å skulle bidra til å formidle denne kunnskapen på en måte som kommer samfunnet til gode, sier Scholz.  

I Vy hadde Scholz et ekstra ansvar for å følge opp togvirksomheten, som har vært gjennom store endringer og som nesten daglig får oppmerksomhet.  

- Det strategiske kommunikasjonsarbeidet har vært særlig viktig, samtidig som kommunikasjon om nye løsninger og tilbud, sammen med endringer i eksisterende tilbud, har vært en sentral del av arbeidet.  

Hun har også arbeidet med å løfte frem nye mobilitetsløsninger som Bybil og Smartpris og har lang erfaring med både proaktivt og reaktivt mediearbeid.  

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.