Ny direktør for samferdsel i Trøndelag fylke

Konrad Pütz er ansatt som ny direktør for samferdsel i Trøndelag fylkeskommune.

Konrad Pütz skal lede avdelingen for samferdsel i Trøndelag, som omfatter alt av kollektivtransport i fylkeskommunen.
Konrad Pütz skal lede avdelingen for samferdsel i Trøndelag, som omfatter alt av kollektivtransport i fylkeskommunen.
30. juni 2022 - 08:47

Han har vært konstrituert i stillingen siden i mars, og har før det fire års fartstid i samferdselsavdelingen i Trøndelag.

Før han kom til fylkeskommunen har han blant annet jobbet som programansvarlig for transport i Enova, sjefsingeniør i Transnova (Statens vegvesen), fagansvarlig og avdelingsleder i Miljøstiftelsen, Bellona og forsker i Transportøkonomisk Institutt. Pütz har også bakgrunn fra Leger uten grenser, Stiftelsen Christian Radich og fra Forsvaret.

- Jeg er svært glad for at Konrad har takket ja til stillingen som ny leder for samferdselsavdelingen. Han kjenner fylkeskommunen og samferdselsområdet godt som seksjonsleder for mobilitet gjennom mer enn fire år, og som konstituert direktør i stillingen de siste månedene. Konrads solide faglige bakgrunn i virksomheter der politikk, miljø, teknologi og økonomi møtes blir et viktig bidrag i utviklingen av samferdselsområdet, sier fylkesdirektør Carl-Jakob Midttun.

Pütz er utdannet marineingeniør fra Sjøkrigsskolen, har mastergrad fra Norges Landbrukshøyskole (NMBU) og har studert konflikt og utvikling ved Göteborg Universitet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.