ASFALT

Ny daglig leder i asfaltentreprenøren Brani

Asfaltentreprenøren Brani AS har ansatt Ole M. Storevik som ny daglig leder. Han overtar stafettpinnen fra gründer Per-Kristian Arentz-Nilsen, som går over til en nyopprettet stilling som fagansvarlig.

 Påtroppende daglig leder Ole M. Storevik (venstre) og avtroppende daglig leder, Per-Kristian Arentz-Nilsen
Påtroppende daglig leder Ole M. Storevik (venstre) og avtroppende daglig leder, Per-Kristian Arentz-Nilsen
5. des. 2022 - 11:52

Storevik har toppledererfaring fra en rekke industribedrifter. Han har tidligere vært daglig leder for Flebu Gruppen, som produserer maritime og industrielle prosessløsninger, daglig leder for Ladac Products AS, som i dag er del av DEFA AS, og daglig leder for Betonorte Norge AS, som er en underleverandør innen betong- og tømrerarbeid. I tillegg har han hatt sentrale lederroller i Eltek Fire & Safety AS og Simrad Optronics ASA.

Furuseth solkraftverk i Stor-Elvdal ble historisk da produksjonen starten i november. Det genereres foreløpig «forsvinnende lite» strøm fra anlegget, men til våren blir det andre boller.
Les også

Vi kan vinne temperaturkrigen hvis vi satser på bakkemontert solkraft

Et selskap i sterk vekst

Storevik kommer til Brani fra strategic supply management i Wärtsilä, og han starter i sin nye rolle 1 februar 2023.

– Brani har de seneste årene opplevd sterk vekst, særlig etter at selskapet åpnet det vi mener er Norges mest miljøvennlige asfaltverk. Per-Kristian har vært sentral i denne veksten, men han ønsker fremover å jobbe mer med operativ drift og produksjon. Derfor er vi svært glad for at Ole M. Storevik har takket ja til å overta rollen som daglig leder. Han har utstrakt erfaring fra å strømlinjeforme administrative prosesser og lede raskt voksende selskaper på en måte som fungerer godt for både kunder og ansatte, sier Ronnie Egeland, styreleder i Brani.

Ny rolle for Arentz-Nilsen

Per-Kristian Arentz-Nilsen går inn i en nyopprettet stilling som fagansvarlig i Brani. I denne rollen vil han ha ansvar for produksjonskontroll og -planlegging, strategi, sertifiseringer, bærekraft, miljø, salg, prosjektstøtte og kvalitetskontroll av utlegging av asfalt.

Brani har hovedkontor på Solbergelva i Drammen. Selskapets asfaltverk ligger på Snarum i Vikersund. Verket produserer opptil 200 tonn asfalt per time, med tre tonns mixer og 350 tonn lagersiloer for ferdigprodusert masse. Anlegget har integrert skumanlegg for produksjon av lavtemperaturasfalt (LTA), og kan produsere asfalt med opptil 20-25 prosent innslag av gjenbruksasfalt.

Portrett Arne Birkeland
Les også

Fra maritim industri til Rambøll

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.