INDUSTRI

Ny batterisatsing: Freyr jekker opp kapasiteten betydelig

I kjølvannet av regjeringens batteristrategi har Freyr vedtatt sin første gigafabrikk med betydelig større produksjonskapasitet enn tidligere planlagt.

Sammen om batterier: Freyrsjef Tom Einar Jensen (t.v.) mener regjeringens nye batteristrategi, som i dag ble framlagt i Mo i Rana av næringsminister Jan Christian Vestre, er helt nødvendig for den sterkt økte satsingen selskapet nå gjør på batteriproduksjon
Sammen om batterier: Freyrsjef Tom Einar Jensen (t.v.) mener regjeringens nye batteristrategi, som i dag ble framlagt i Mo i Rana av næringsminister Jan Christian Vestre, er helt nødvendig for den sterkt økte satsingen selskapet nå gjør på batteriproduksjon Foto: Freyr
29. juni 2022 - 15:32

I forrige uke presenterte regjeringen sin strategi for grønt industriløft. Onsdag fremla næringsminister Jan Christian Vestre en delstategi i ti punkter om batteriproduksjon, som skal gjøre Norge til en ledende industrinasjon på feltet. Vestre la fram strategien i Mo i Rana på et besøk hos batteriprodusent Freyr Battery. Det betyr at det statlige virkemiddelapparatet skal rettes inn for å støtte batteriaktivitet i Norge.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.