Nordic Roads tar over GET Solutions

Selskapet har inngått avtale med Bassam Jradi, og GET Solutions AS om overdragelse av virksomheten.

Bassam Jradi i GET Solutions og Sigbjørn Vatland i Nordic Roads.
Bassam Jradi i GET Solutions og Sigbjørn Vatland i Nordic Roads. Foto: Nordic Roads
9. okt. 2018 - 09:25

Dette skjedde med 1. oktober, melder selskapet selv i en pressemelding. 

Avtalen innebærer at Bassam Jradi går inn som teknisk leder og salgsansvarlig hos Nordic Roads for produktgruppen «anleggsprodukter». GET Solutions AS avslutter fra samme dato all aktivitet i markedet. Bassam tar i tillegg til sin solide kunnskap og erfaring med seg sin kundebase, leverandøravtaler og varelager over til Nordic Roads på Jørpeland, opplyses det. 

– Vi er stolte av å kunne fortelle at fra nå vil Nordic Roads være å betrakte som en totalleverandør for slitedeler. Nordic Roads har en ledende rolle i markedet veivedlikeholdsprodukter som det satses sterkt på å utvikle videre. Fra 1. oktober 2018 har vi altså også etablert oss med kvalitets produkter fra kjente og veletablerte leverandører av slitedeler til anleggsvirksomheten og annen massehåndterende industri, sier daglig leder i Nordic Roads, Sigbjørn Vatland i meldingen. 

Helt fra Nordic Roads i 2013 ble kjøpt utvfra Scana Industrier,vhar det fra eiernes side vært et sterkt ønske om å ta steget fullt ut innen slitestålsegmentet. Ved å få Bassam med på laget vil Nordic Roads bli en totalleverandør av slitestål. De nye produktene vil også gi oss enda større muligheter til å utvikle vårt allerede etablerte samarbeid med
Nordic Bulk AS, og deres sterke posisjon i markedet, skriver selskapet.

LES OGSÅ: Nytt ekspertutvalg skal gi regjeringen tips om teknologi og samferdsel 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.