Norconsult har kjøpt to virksomheter i Midt-Norge

Trådte i kraft 1. mai.

Jan Kåre Iversen, regiondirektør i Norconsult; Line Heggheim Braute, arkitekt Tind & Tyri; Gunnar Gjerde, daglig leder/arkitekt Tind & Tyri og Ole H Bævre, kontorleder Norconsult Kristiansund.
Jan Kåre Iversen, regiondirektør i Norconsult; Line Heggheim Braute, arkitekt Tind & Tyri; Gunnar Gjerde, daglig leder/arkitekt Tind & Tyri og Ole H Bævre, kontorleder Norconsult Kristiansund. Foto: Norconsult
4. mai 2018 - 18:36

Fra og med 1. mai 2018 ble Tind & Tyri arkitekter AS og Sivilingeniør Anders Overrein AS en del av Norconsult, som har kjøpt begge virksomhetene.

– Vi er imponerte over kompetansen Overrein og Tind & Tyri har bygget seg opp gjennom å levere svært solide løsninger for kundene sine. Når vi nå slår kreftene sammen er det fordi vi ønsker å bidra til å videreutvikle dette gode arbeidet og styrke tilbudet til kunden våre. Norconsult tilbyr solid tverrfaglig kompetanse som ligger langt fremme når det gjelder både utvikling og anvendelse av teknologiløsninger, sier regiondirektør for Region Midt, Jan Kåre Iversen i Norconsult i en pressemelding.

Sivilingeniør Anders Overrein AS flytter inn i Norconsults lokaler på Steinkjer i løpet av september 2018.

– Vi skal fortsatt tilby vår spisskompetanse innen byggforvaltning, energiledelse og prosjektadministrasjon, være lett tilgjengelige og fleksible. I tillegg gir sammenslåingen oss tilgang til et helt unikt nettverk av rådgivende ingeniører, både her hjemme og internasjonalt. Ved å gå sammen med Norconsult, som er Norges største tverrfaglige miljø på området, kan vi tilby enda bedre løsninger for våre kunder, sier daglig leder Anders Overrein.

Tind & Tyri arkitekter flytter inn i Norconsults lokaler i Molde i løpet av mai, og blir også en del av arkitektmiljøet i Kristiansund.

– Dette blir spennende. Det er et strategisk riktig valg, og vi skal bringe videre den nære relasjonen vi har til våre oppdragsgivere når vi nå blir en del av et større miljø, sier daglig leder Gunnar Gjerde i pressemeldingen.

Rune Gjermo, leder for Norconsults Steinkjer-kontor, blir sammen med Anders Overrein sentral i utviklingen av Norconsults forretningsområde Byggforvaltning.Som teamleder blir Gunnar Gjerde sentral i utviklingen av Norconsults forretningsområde Arkitektur i Møre og Romsdal, opplyses det.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.