NCC styrker seg i Oslo

Fra 1. januar 2017 legges det heleide datterselskapet Per Nordhagen Entreprenørforretning AS organisatorisk inn under NCC Infra Services i Oslo for å styrke satsingen i Oslo-markedet.

Per Nordhagen Entreprenørforretning AS er spesialisert på vann- og avløpsprosjekter
Per Nordhagen Entreprenørforretning AS er spesialisert på vann- og avløpsprosjekter Bilde: NCC
Redaksjonen Våre Veger
9. des. 2016 - 09:37

- Med denne omorganiseringen vil vi både styrke NCC Infra Services sin eksisterende organisasjon i Oslo-området, samtidig som vi gir Per Nordhagen Entreprenørforretning AS ytterligere vekstmuligheter innenfor større og mer komplekse prosjekter, sier Frank Mathillas, direktør NCC Infra Services Norge og styreleder i Per Nordhagen Entreprenørforretning AS.

NCC Infra Services har i hovedsak sine prosjekter innenfor drift og vedlikehold av veier for Statens vegvesen og kommuner, anleggsteknikk og grunnarbeid, vann- og avløp, parkprosjekter og profilbetong. 

 

Lang erfaring og høy kompetanse

Per Nordhagen Entreprenørforretning AS ble etablert i Ytre Enebakk i 1963 og kjøpt opp av NCC i 2011. Selskapet er spesialisert på vann- og avløpsprosjekter, har omlag 30 ansatte og omsetter for 65 MNOK pr år. 

Svein Nilsplass, områdesjef for Oslo, overtar som daglig leder av Per Nordhagen fra 10. desember. 
- Per Nordhagen Entreprenørforretning AS har ansatte med lang erfaring og høy kompetanse innenfor sitt fagområde og gjennom omorganiseringen legger vi til rette for at de ansatte og våre kunder skal få en positiv erfaring med organisasjonsendringen, sier Mathillas.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.