NCC slår sammen datterselskaper

Hercules Fundamentering og virksomheten i Nordisk Fundamenteringslås sammen og blir en av de største aktørene i markedet.

Redaksjonen Våre Veger
1. nov. 2017 - 11:07
Mats Olsson er leder for Hercules Fundamentering Norge. <i>Foto:  Erik Mårtensson</i>
Mats Olsson er leder for Hercules Fundamentering Norge. Foto:  Erik Mårtensson

NCC inngikk i slutten av august en avtale med PEAB om erverv av virksomheten i Nordisk Fundamentering AS. Ervervet er gjeldende fra 1. november 2017 og NCC har overtatt nærmere 80 ansatte og tilhørende maskiner og utstyr.

- Vi er svært fornøyde med ervervet at virksomheten i Nordisk Fundamentering AS og i dag tar vi imot våre nye medarbeidere fra NFT og ønsker dem velkommen til Hercules Fundamentering, sier Mats Olsson, leder for Hercules Fundamentering Norge.

Den sammenslåtte enheten vil bestå av om lag 120 medarbeidere og blir en solid og sentral aktør i det norske markedet for fundamentering.

- Med våre nye medarbeidere fra NFT og ansatte i NCC-enheten Hercules Fundamentering, skal vi skape en konkurransedyktig enhet basert på bedriftskulturen vi har i NCC. Vi får en stabil og slagkraftig enhet, som skal tilby våre kunder sikre og effektive tjenester, sier Mats Olsson.

Hercules Fundamentering vil ha kontorer i Bodø, Trondheim, Enebakk og ved NCCs norske hovedkontor i Oslo.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.