IT

Nå satser nordmennene både på smartklokker og AR

Det startet med avansert linseteknologi for mobiler.

Et av triksene den norske polymerlinsen kan utføre er å ta mange bilder med ulike fokus i løpet av noen millisekunder. Det kan brukes til å flytte fokus etter at bildet er tatt, eller lage bilder hvor alt er i fokus. 
Her tar vi bilde med en Googletelefon utstyrt med den norske linsen sammen med poLightsjef Øyvind Isaksen som står bak. Normalt skulle bare en del av bildet være i fokus, men her kan alt velges å være i fokus som vis på skjermkuttet til høyre.
Et av triksene den norske polymerlinsen kan utføre er å ta mange bilder med ulike fokus i løpet av noen millisekunder. Det kan brukes til å flytte fokus etter at bildet er tatt, eller lage bilder hvor alt er i fokus. Her tar vi bilde med en Googletelefon utstyrt med den norske linsen sammen med poLightsjef Øyvind Isaksen som står bak. Normalt skulle bare en del av bildet være i fokus, men her kan alt velges å være i fokus som vis på skjermkuttet til høyre. Foto: Odd R. Valmot

Barcelona: Nok en gang er norske PoLight på plass under World Mobile Congress i Barcelona, hvor de demonstrerer den unike linseteknologien sin for aktørene i mobilbransjen. Det har tatt mange år å komme i mål med teknologien, som har resultert i en ørliten linse som kan endre form på et millisekund. Det gjør at de kan tilby et system som kan autofokusere en lyssensor, lik som de vi finner i mobilkameraer, raskere enn noen annen teknologi og med svært mye lavere strømforbruk enn den konkurrerende og etablere voicecoil-teknologien.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.