Nå rigger Ramudden avdeling i Trondheim

Med store pågående og planlagte prosjekter innenfor samferdsel i  regionen, etablerer rådgivnings- og utleieselskapet Ramudden avdeling  i Trondheim.

Adm.dir. Jon Ola Stokke (t.v.) og regionsjef Svein Kolstad i Ramudden.
Adm.dir. Jon Ola Stokke (t.v.) og regionsjef Svein Kolstad i Ramudden.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. juni 2017 - 11:09

Regionsjef i Ramudden, Svein J. Kolstad er svært fornøyd med den nye avdelingen på Tiller.
– Plasseringen gir oss et meget godt utgangspunkt for oppfølging av kunder og prosjekter i hele vår region som omfatter Trøndelag, Møre og Romsdal og deler av Hedmark. Med en kompetent stab på rundt 20 personer med erfaring fra veimyndigheter, skilt- og sikringsmateriell, transport- og montasjearbeid og entreprenører, er vi godt rigget for vekst og håndtering av prosjekter i vår region, forteller Kolstad.


Stor satsing på infrastruktur i regionen

Markedet for veg og annen kritisk infrastruktur er i god utvikling i Midt-Norge, ikke minst gjennom utbyggingen av E6 sør- og nordover, store vegprosjekter i Trondheimsregionen, statlige byggeprosjekter og stor aktivitet i Ålesundsområdet. Ramudden er i tillegg involvert i flere prosjekter innenfor industri og jernbane.
– Vi har langsiktige kontrakter på flere store prosjekter og har gjort store investeringer for å møte markedet. Regelverket for veg- og områdesikring skjerpes kontinuerlig og stiller stadig strengere krav til entreprenører. Vår kjernekompetanse er å levere totalløsninger for en ferdig sikret arbeidsplass som inkluderer rådgivning innen trafikkløsninger og områdesikring, offentlige søknader/arbeidsvarsling, varslings- og sikkerhetsutstyr, trafikkdirigering, ledebilkjøring og ikke minst elektronisk loggføring. Ved å ivareta disse funksjonene, bidrar vi til at entreprenøren kan fokusere på sine kjerneoppgaver og jobbe i et trygt arbeidsmiljø, sier Kolstad.


Skritt for å bli landsdekkende

– Med etableringen i Trondheim tar vi et solid skritt videre for å bli en landsdekkende aktør innenfor løsninger og materiell for veisikring. Lokasjonen er strategisk viktig for oss og gir solid markedstilgang til områder vi ikke kunne betjene like godt tidligere. Vi har i tillegg fått en meget dyktig leder med en svært kompetent stab rundt seg, forteller adm. dir. for Ramudden Norge, Jon Ola Stokke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.