Brannen startet i feiemaskin på Bryn i Oslo

Brannen spredte seg til et verksted.

Det brenner i en feiemaskin i Tvetenveien på Bryn i Oslo. Det er flere gassflasker på stedet, og brannvesenet anbefaler en sikkerhetsavstand på 300 meter.
Det brenner i en feiemaskin i Tvetenveien på Bryn i Oslo. Det er flere gassflasker på stedet, og brannvesenet anbefaler en sikkerhetsavstand på 300 meter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NTB
11. mars 2019 - 14:44

Sent på kvelden 11. mars var det kontroll på brannen. En stund var det uklart om Tvetenbrua var skadet av varmgang, men på kvelden ble den åpnet for trafikk.

Det var på ettermiddagen 11. mars brannen startet i en feiebil og spredde seg til et verksted. Selve brannen kom raskt under kontroll, men politiet jobbet med å skyte hull på en flaske med gassen acetylen, eller sveisegass.

Flere gassflasker hadde eksplodert.

– Det er varmegang og ulming rundt flasken med acetylen enda. Vi jobber nå med å få bistand til å rive en vegg, slik at vi kan få bedre sikt til å skyte hull på den aktuelle flasken, tvitret politiet klokken 17.45.

Politiet sperret av et stort område etter at brannvesenet anbefalte en sikkerhetsavstand på 300 meter. Skarpskyttere forsøkte å skyte hull på gassflasken, men tykk røyk førte til dårlig sikt.

– Politiet prøver å få skutt flasken for å avlaste trykket slik at det ikke skal det ikke skal være noe fare lenger. Foreløpig er det ikke god nok sikt, sa brigadesjef Robert Corell i Oslo brann- og redningsetat til NRK i 16-tiden mandag.

Det er ikke meldt om personskader. Fire personer jobbet på stedet, men er gjort rede for.

Hendelsen fikk konsekvenser for trafikken i området. Politiet anbefalte folk å ta alternative kjøreruter. Tvetenveien og Ole Deviks vei ble sperret.

Toglinjen forbi stedet trafikkeres av lokaltogene som ikke går gjennom Romeriksporten. Det ble stengt for trafikk mellom Bryn og Grorud, opplyste Bane Nor.

 

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.