NYHETER

Mot historiens største norske bransjemesse

10.-14. mai går Skandinavias viktigste anleggsmaskinmesse av stabelen. Interessen er enorm med dobbelt så mange påmeldte utstillere hittil i år sammenlignet med for tre år siden.

Sigurd Stave og Paul Eilertsen, henholdsvis formann og direktør i MGF, kan allerede nå love rekordmesse på Hellerudsletta i mai.
Sigurd Stave og Paul Eilertsen, henholdsvis formann og direktør i MGF, kan allerede nå love rekordmesse på Hellerudsletta i mai.
1. feb. 2006 - 10:10

På Exporamasenteret på Hellerudsletta deltar sannsynligvis nærmere et par hundre utstillere fra bransjen når Vei og Anlegg arrangeres. Hittil er mer enn 30.000 kvm standareal allerede booket, og det er dermed duket for den største Vei- og Anleggsmessen i historien.

– Dette blir en rekordutstilling, bekrefter messeansvarlig Paul Eilertsen, direktør i Maskingrossisternes Forening. – Utstillerlisten forteller at dette blir en omfattende utstilling med god bredde, både av utstillere og produkter. Alle typer maskiner innen vei og anlegg blir vist frem her, opplyser Eilertsen.

Vei og Anlegg er en pulserende møteplass skreddersydd for bransjen. Deltakerne representerer et bredt utvalg av både offentlige og private aktører, noe som gjør messen til den viktigste nasjonale arenaen for bransjen. Dette er først og fremst en utendørs utstilling som er skreddersydd for anleggsbransjen hvor store maskiner stilles ut i sitt rette miljø. Selve hallen tilbyr konferansefasiliteter og servering. Hellerudsletta blir dermed et møtested for beslutningstakere fra maskinentreprenører, industri, tekniske etater i kommuner samt fra statlige selskaper. Beslutningstakerne kommer fra inn- og utland. Felles for alle er at de søker fagkunnskap og ønsker å knytte kontakter med viktige leverandører.

Interessen for messen øker i takt med salget av anleggsmaskiner. 2005 ble et rekordår for salg av anleggsmaskiner og det ble registrert en omfattende økning i omsetningen.

Det er MGF – Maskingrossisternes Forening – som er arrangør av Maskinutstillingen Vei og Anlegg. MGF har nærmere 130 medlemmer, som representerer produsenter fra hele verden med høyt teknisk kunnskapsnivå.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.