Microsofts viktigste norske partner

HÅNDTRYKK: Kvinner blir ofte underlegne når de forhandler med menn om lønn (Bilde: Ole Ketil Helgesen)
Kontorlandskap. Kontor. Kontorer. Åpent landskap. Cellekontorer. Kommunikasjon. Samarbeid. Dialog. Teamjobbing. Team. Jobb. Arbeidsliv. Jobbintervju. Intervju. (Bilde: colourbox.com)
  • IT

På Microsofts partnerkonferanse i Houston mottok Ementor Norge AS prisen både som årets Microsoft-partner, og som årets Unified Communication-partner.

- Ementor er den av Microsoft-partnerne som håndterer flest Microsoft-kunder i Norge. I 2007 bestemte toppledelsen i selskapet å akselerere sin Microsoft-satsning. Dette ble gjennomført ved å gjøre betydelige investeringer i rekruttering av nye medarbeidere, blant annet ved å utnytte Microsoft University, sier administrerende direktør Knut Morten Aasrud i Microsoft Norge i en pressemelding.

Eget senter

Ementor har investert betydelige midler det siste året for å bygge kompetanse på Microsofts plattformer. Blant annet har konsernet et eget senter i Riga som skal gjøre utrulling av Vista og Office 2008 enklere og billigere for norske bedrifter.

- Vi er meget stolte av å bli hedret på denne måten av Microsoft. Dette er en stor anerkjennelse for alle medarbeidere i Ementor som har jobbet hardt for å bevise at vi kan være best også sammen med Microsoft. Spesielt er vi glad for at vi blir anerkjent som den beste leverandøren av Unified Communication-løsninger i det norske markedet. Vi mener helt klart at ingen kan ta et så totalt grep på denne type løsninger som oss, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Ementor Norge.

Større satsing

De siste to ukene har Ementor styrket sin Microsoft-satsing ytterligere gjennom oppkjøpet av det svenske selskapet Spintop AB.

- Ementor har levert et meget sterkt år med betydelig vekst sammen med Microsoft, og sammen har vi enda større forventninger til de neste 12 månedene, sier direktørene.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå