IT

Microsofts viktigste norske partner

Stein Jarle Olsen
15. juli 2008 - 14:21

På Microsofts partnerkonferanse i Houston mottok Ementor Norge AS prisen både som årets Microsoft-partner, og som årets Unified Communication-partner.

- Ementor er den av Microsoft-partnerne som håndterer flest Microsoft-kunder i Norge. I 2007 bestemte toppledelsen i selskapet å akselerere sin Microsoft-satsning. Dette ble gjennomført ved å gjøre betydelige investeringer i rekruttering av nye medarbeidere, blant annet ved å utnytte Microsoft University, sier administrerende direktør Knut Morten Aasrud i Microsoft Norge i en pressemelding.

Eget senter

Ementor har investert betydelige midler det siste året for å bygge kompetanse på Microsofts plattformer. Blant annet har konsernet et eget senter i Riga som skal gjøre utrulling av Vista og Office 2008 enklere og billigere for norske bedrifter.

- Vi er meget stolte av å bli hedret på denne måten av Microsoft. Dette er en stor anerkjennelse for alle medarbeidere i Ementor som har jobbet hardt for å bevise at vi kan være best også sammen med Microsoft. Spesielt er vi glad for at vi blir anerkjent som den beste leverandøren av Unified Communication-løsninger i det norske markedet. Vi mener helt klart at ingen kan ta et så totalt grep på denne type løsninger som oss, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Ementor Norge.

Større satsing

De siste to ukene har Ementor styrket sin Microsoft-satsing ytterligere gjennom oppkjøpet av det svenske selskapet Spintop AB.

- Ementor har levert et meget sterkt år med betydelig vekst sammen med Microsoft, og sammen har vi enda større forventninger til de neste 12 månedene, sier direktørene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.