DIGITALISERING

Mesta skal teste ut programvare for grunnundersøkelser fra The Coring Company

Produktet SCS Construction, som er spesielt tilpasset grunnundersøkelser, skal bidra til å redusere risiko, kostnader og CO2-avtrykk ved feltarbeid, lover teknologibedriften med tilhold i Mo i Rana.

Terje Hansen og Siv Teigen er ute for å teste programvaren SCS Construction.
Terje Hansen og Siv Teigen er ute for å teste programvaren SCS Construction. Foto: The Coring Company
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
8. nov. 2022 - 12:57

Selskapet har inngått avtale om uttesting av sitt produkt med Mesta.

CEO og gründer av The Coring Company, Frida Vonstad, konstaterer gjennom avtalen med Mesta at produktet SCS Construction treffer markedet godt.

– Vi er svært fornøyde med å få en aktør som Mesta i vår kundeportefølje! Gjennom vårt produkt SCS Construction tar vi sikte på å dekke et stort behov for digitalisering innen entreprenørbransjen. Vår digitale løsning for planlegging, risikokartlegging og optimalisering vil bidra til bedre oversikt og lavere risiko i feltoperasjoner. Alle involverte parter vil få god oversikt gjennom bruk av den digitale plattformen SCS Construction, sier Vonstad.

Equinor er felt for villende markedsføring i Storbritannia, fordi de utelot relevant informasjon om hvor stor andel av aktivitetene deres som er knyttet til fornybar energi. Her ved konsernsjef Anders Opedal.
Les også

WWF: Usmakelig grønnvasking: Equinor felt for villedende reklame

Digitaliserer både data og arbeidsflyt

Mesta har et mål om å bli bransjens digitale mester og anleggsleder for grunnundersøkelser i Mesta, Ole Divino Randmæl, uttrykker entusiasme over å kunne få teste produktet SCS Construction.

– Mesta Grunnundersøkelser ser et stort potensial i å digitalisere både data og arbeidsflyt ved utførelse av geotekniske grunnundersøkelser. Vi er spent på å få testet ut løsningen til The Coring Company, da vi tror at digitalisering av en større del av verdikjeden vil være med på å forbedre både produksjonsprosesser og leveranse, sier Randmæl.

Fersk selskap med ambisjoner

The Coring Company, er en norsk teknologibedrift med fokus på å utvikle digitale
løsninger for entreprenør- og gruveindustrien. Selskapet, som lanserte tidligere i år sin nye software Sample Control System (SCS), ble grunnlagt i 2021 og har 15 ansatte med hovedkontor i Mo i Rana

The Coring Companys ambisjon er å være en totalleverandør som skaper kostnads- og tidseffektive løsninger som reduserer CO2-utslipp innen tungindustrien.

Det er flere årsaker som ligger bak det østafrikanske landets beslutning. Bildet er fra Oslo en vintermorgen.
Les også

Etiopia: Forbyr import av bensin- og dieselbiler

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.