Mer enn 300 utstillere på Eliaden

Siste uke i april meldte utstiller nr. 300 seg. Målet er å passere 320 utstillere

Eliaden
Eliaden Bilde: Fotograf John Petter Reinertsen

Det blir tre fulle haller på Norges Varemesse 31. mai til 2. juni. Da Stilasgruppen AS meldte seg nådde Eliaden utstiller nummer 300.

– Vi hadde et hårete mål om å nå over 300 utstillere på Eliaden 2016 og nå er det en realitet, sier en svært fornøyd messe-general, Svein Hjelmås.

Sterk vekst

Ut fra prognosen om antall utstillere sett i forhold til Eliaden i 2014, så er det cirka 25 prosent økning i år. Håpet er at også besøksantallet vil øke, noe antall utstillere og et spennende program skal bidra til å oppnå.

Eliaden går av stabelen om kort tid og åpningskonferansen "Fremtiden er grønn og går på strøm" starter det hele med foredragsholdere som Göran Persson og Frederic Hauge. Rapporten "Fra sorte til grønne arbeidsplasser – grønn verdiskaping" skal presenteres og det blir politisk debatt.

Fikk du med deg: Eliaden bør bli årets viktigste møteplass

70 seminarer og foredrag

Eliaden

Mål: 320 utstillere

Mål: 20 000 besøkende

Eliaden er Norges største fagmesse innenfor elektro- og automatiseringsteknikk.

Arrangeres hvert 2. år på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Første gang arrangert i 1984 og neste gang i tiden 31. mai til 2 juni 2016

Økonomisk resultat for Eliaden anvendes uavkortet til faglig utvikling og rekruttering i fagene

Det vil også gjennom de tre dagene være andre kjente navn som skal dele sine synspunkter for besøkende og utstillere. Toppledere fra blant andre Nexans, Hydro, Norsk Industri, Siemens, og Fjellstrand vil innta scenene i løpet av arrangementet.

I løpet av de tre dagene vil det avholdes 70 seminarer. Med utstillere i hallene som dekker elektroinstallasjon, industri og energi vil det være fullt trykk alle dagene og det er mange spennende stands å besøke. Det faglige tilbudet vil med andre ord være omfattende og det vil være noe for alle og enhver som tar turen til Norges Varemesse 31. mai til 2. juni.

Norsk industri med

Eliaden eies av stiftelsen Elektroforum. Overskuddet av Eliaden går til å fremme bransjens felles næringspolitikk og arbeid for å sikre god og bred utdanning og rekruttering. De seks stifterne som står bak Eliaden er Nelfo, Energi Norge, Norsk Industri, Ifea, Elektroforeningen, og RIF. Elektronikk Industri Foreningen (EIF) er med som samarbeidspartner.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.