MASKINER & UTSTYR

Pon solgte 154 nye maskiner på Hellerudsletta

To av dem var den elektriske gravemaskinen 323 Z-Line.

Pon fikk inn to ordre på sin nye elektriske gravemaskin. Fredag fikk samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen teste nyvinningen på Vei og Anlegg.
Pon fikk inn to ordre på sin nye elektriske gravemaskin. Fredag fikk samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen teste nyvinningen på Vei og Anlegg. Foto: Martin Gramnæs/skjermdump fra video
7. mai 2018 - 14:04

Det melder selskapet selv i en pressemelding som ble sendt ut i etterkant av den fem dager lange vei og anleggsmessen.

LES OGSÅ: Godværet kom til helga og Ketil Solvik-Olsen fikk teste elektrisk gravemaskin - se videoreportasje fra Hellerudsletta

– Det er nok en del maskinførere som er skeptiske rundt batteridrevne gravemaskiner, men vi pratet med mange som ble veldig positivt overrasket over maskinen. Den ser ut som en vanlig maskin, virker som en vanlig maskin, men støyer mindre enn en symaskin, melder selskapet. Det har til tider vært stappfullt på standen både på grunn av regn og varmt vær. Logistikken har fungert bra og det har vært god flyt gjennom standen. Vi er ekstremt fornøyd med både salg og besøkende på stand. Interessen for våre løsninger er stor for både små og store entreprenører.

Selskapet kunne som meldt overfor notere et salg på 154 nye maskiner. I tillegg fikk 8 brukte maskiner nye eiere i løpet av messen. 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.