MASKINER & UTSTYR

Ny hjullasterserie til Norge

RWX 300 er først ut i en ny serie hjullastere på det norske markedet. Med en løftekapasitet på tre tonn inntar den et segment der etterspørselen er stor.

– Hjullastere med tre tonns lastekapasitet har i en tid vært mangelvare i Norge,sier Jan Sigurd Bakken i Wee.no
– Hjullastere med tre tonns lastekapasitet har i en tid vært mangelvare i Norge,sier Jan Sigurd Bakken i Wee.no
Redaksjonen Våre Veger
22. sep. 2016 - 10:19

RWX-serien, som importeres av maskin- og utstyrsleverandøren Wee.no, er bygget i Kina og er den første av flere modeller med kurs for det norske markedet. RWX 300 har en egenvekt på 6000 kg, kan løfte 3000 kg og leveres med en 4,3 liters turboladet dieselmotor som yter 103 hk. RWX kommer med en standard steinskuff med kapasitet på 1200 liter, men kan leveres med pallegaffel, snøutstyr, strøutstyr, planeringsskuff det meste av relevant tilleggsutstyr.

Øvrige hjullastere i serien er RWX 80, 100, 150 og 170, der modellbetegnelsen i likhet med RWX 300 indikerer løftekapasiteten.

Maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken, mener nye RWX 300 møter et marked der etterspørselen er høy.

– Hjullastere med tre tonns lastekapasitet har i en tid vært mangelvare i Norge. Vi tror derfor at en rimelig priset RWX 300 vil bli en god utfordrer i markedet. Bruksområdet for nyheten er variert, fra entreprenøroppdrag og sandtak til fiskeindustrien og snørydding, sier Jan Sigurd Bakken i Wee.no

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.