MASKINERUTSTYR

Gjerstad satser i Sverige

Gjerstad Products AS blir hovedeier i Mowit Norden AB med virkning fra 19.12.2012

Lars Eriksson og Tor Kjetilson Moe
Lars Eriksson og Tor Kjetilson Moe
20. des. 2012 - 12:21

- Med dette oppkjøpet sikrer vi oss en god salgskanal i Sverige og får et godt supplement til vårt eget produktsortiment,  forteller Tor Kjetilson Moe, daglig Leder i Gjerstad.

Mowit er et relativt nytt selskap, men har på kort tid blitt en anerkjent aktør i det svenske markedet med godt tilpassede produkter og et bredt forhandlernettverk. Selger og daglig leder i Mowit, Lars Eriksson, er kjent i bransjen og kjenner behovene hos kundene godt.

Mowit har i dag et fyldig produktsortiment tilpasset hjullaster og gravemaskin for den typiske svenske entreprenøren. Aktuelle produkter for det norske markedet vil i første rekke være pallegafler, lettmaterialskuffer og sandsprederskuffer.

-Vi ser på dette som en mulighet til raskere å oppfylle Gjerstad sine ambisjoner på det nordiske markedet, sier Tor Kjetilson Moe.

-Produktsortimentet til Mowit og Gjerstad utfyller hverandre som på meget bra vis, og vi kan med nesten øyeblikkelig virkning tilby et bredere sortiment til våre respektive kunder i Norge og Sverige. På hjemmemarkedet har Gjerstad hatt suksess og økt sine markedsandeler ved å følge en målsetting om at vi skal kunne levere velkjent kvalitet til konkurransedyktige priser fra lager. Oppkjøpet av Mowit er et langsiktig og viktig grep for å sikre vår posisjon i det nordiske markedet, avslutter Tor Kjetilson Moe.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.