MASKINER & UTSTYR

16 nye asfalt-valser til Veidekke

Hesselberg Maskin skal i løpet at 2018-sesonogen levere 16 Bomag-valser til Veidekke Industri. Kontrakten har en verdi på 6.600.000,-.

SONY DSC
SONY DSC
Redaksjonen Våre Veger
14. des. 2017 - 07:50
Vis mer

Odd Enger, salgssjef for Bomag og Veekmas i Hesselberg Maskin har hatt Veidekke som kunde i en årrekke, og samarbeidet har vært preget av god dialog og jevnt salg over mange år. Veidekke har hatt tilsvarende maskiner i sin maskinpark og vet at maskinene har lang levetid og lite vedlikehold.
- Vi tror at deres tidligere erfaring med Bomag har spilt en sentral rolle i disse forhandlingene. Veidekke har like stort fokus på levetidskostnaden som på innkjøpskostnaden. Våre Bomagvalser er de beste på markedet og holder jevnt lave driftskostnader. Det er viktig for alle entreprenører at det ikke blir for mange reparasjoner etter fire-fem år. Da blir det en dyr maskin å eie.
Veidekke har også strenge HMS-krav til blant annet førermiljø, og har stort fokus på gode arbeidsforhold for sine førere. Her vet vi også at Bomag leverer gode løsninger.
-Vi er veldig fornøyde med Veidekke som kunde og samarbeidet fungerer veldig godt. Våre servicegutter sier det alltid er hyggelig å komme ut til en Veidekke-avdeling, og vi ser frem til et langt og godt samarbeid fremover, sier Odd Enger.
Ordren på 16 tandemvalser fra Bomag skal fordeles over hele landet, fra Larvik i sør til Alta i Nord.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.