Marthinsen & Duvholt AS får forarbeidene entreprise på E18

Av fem tilbud på forberedende arbeider langs strekningen E18 Rugtvedt-Dørdal, var det Marthinsen & Duvholt som vant.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
14. okt. 2016 - 12:37

Nye Veier sier i en pressemelding at de har til hensikt å inngå kontrakt med Marthinsen & Duvholt AS.  Alle tilbyderne er evaluert i henhold til tildelingskriteriene og tilfredsstilte kravene, selskapet hadde den laveste prisen og oppnådde den høyeste poengsummen av de fem tilbyderne med 99,34 av 100 poeng.

-De forberedende arbeidene er nødvendige for å sikre rask og effektiv oppstart når totalentreprenøren er på plass, sier Jørn Rinde, utbyggingssjef for E18 Langangen – Dørdal.

De fem selskapene som konkurrerte om jobben er Marthinsen & Duvholt AS, Berthelsen og Garpestad AS, Isachsen Anlegg, NCC Roads AS og  JR Anlegg AS. Kontrakten  vil omfatte fjerning av alle trær og busker inkludert flising av hogstavfall, samt bygging av adkomstveger og skogsbilveger for å få tilkomst til utbyggingsområdet.

Nye Veier tar sikte på oppstart i slutten av oktober 2016 og arbeidene vil pågå frem mot påske 2017. I løpet av denne tiden vil det også bli klart hvilken totalentreprenør som får oppdraget med å gjennomføre prosjektet med bygging av ny 4-felts vei på strekningen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.