Mapei ansetter ti nye medarbeidere

God vekst i Norge og en positiv eksportutvikling gjør at Mapei nå ansetter ti personer i driftsorganisasjonen.

fabrikksjef Jan Roger Broen i Mapei AS.
fabrikksjef Jan Roger Broen i Mapei AS. Bilde: Mats S. Birkelund
25. aug. 2016 - 15:49

Mapei vokser organisk og opplever sterk vekst i hele Norden og Baltikum, som en følge av store leveranser til for eksempel Metroen i København, flere store sykehus og større infrastruktur prosjekter. I tillegg til dette har selskapet også inngått avtaler med flere større forhandlere som selger deres produkter.

-Enkelte måneder har vi hatt volumøkning på opp mot 30 prosent i forhold til i fjor, og i gjennomsnitt er volumveksten i år nærmere 15 prosent. Inne på vårt distribusjonsområde er det nå opptil 80 lastebiler daglig, dette medfører stor aktivitet og fører til at vi må øke med 10 nye medarbeidere på fabrikken, forklarer fabrikksjef Jan Roger Broen i Mapei AS.

Mapei AS har vokst organisk år etter år, og det hadde ikke vært mulig uten medarbeidere som trives og er engasjerte på jobb.

- Vi er opptatt av å bygge kompetanse og ser på oss selv som en lærende organisasjon som hele tiden ønsker å bli bedre. Vi har 17 ulike forbedringsgrupper og et stort antall flinke fagfolk som jobber med dette hver dag.

Dette gjør at vi forbedrer oss hele tiden og sikrer at våre kunder alltid får produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, understreker Broen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.