Mann døde på sykehus etter arbeidsulykke under bygging av ny E18 i Tvedestrand

Havnet i klem under demontering av en del fra en gravemaskin.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Jon Olav Nesvold/NTB scanpix
NTB og Martin Gramnæs
18. mai 2018 - 13:51

Etterforskningsleder Morten Tobiassen ved Tvedestrand lensmannskontor, bekrefter overfor Fædrelandsvennen at den 44 år gamle mannen døde på sykehuset 17. mai. 

Ny E18

Mannen havnet i klem i forbindelse med demontering av en del fra en gravemaskin på et anleggsområde for nye E18 ved Langang i Tvedestrand tirsdag. Skadene ble betegnet som livstruende, og han ble samme dag overført fra sykehuset i Arendal til Oslo universitetssykehus.

Ulykken skjedde tirsdag formiddag klokken 10.45. Kriminalteknikere har undersøkt ulykkesstedet, og Arbeidstilsynet har også gjort undersøkelser.

Egen granskning

Den 44 år gamle mannen var ansatt hos AF Gruppens underentreprenør Pon Equipment. De gjennomfører egen granskning og gjennomgang av hendelsen sammen med Nye Veier. De stiller også sine ressirser til rådighet for politiet og Arbeidstilsynet i arbeidet med å kartlegge årsaken, opplyser AF Gruppen i en pressemelding. 

– Våre tanker og dypeste medfølelse går til de etterlatte og våre arbeidskollegaer. Pon, AF Gruppen og Nye Veier følger opp og bistår de berørte så godt vi kan.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.