NETTARKIV

Må være med toget

VELKOMMEN: John Hunter i Intsok mener at alle norske bedrifter som har noe å levere til oljeindustrien er velkommen til Houston.
VELKOMMEN: John Hunter i Intsok mener at alle norske bedrifter som har noe å levere til oljeindustrien er velkommen til Houston. Bilde: Anders J. Steensen

Houston: – Vi må sørge for å holde den teknologiske ledelsen. derfor bør norske olje og gassbedrifter være til stede i Houston nå. Det koster lite å videreutvikle markedene og bedriftene ved å være til stede her, sier Intsoks representant i Houston, John Hunter.

Han mener at investeringsnivået i Mexicogolfen er på vei oppover. Det foreligger planer for nye utbygginger for 175 milliarder dollar de nærmeste 10 årene.

– Norske selskaper har lang tradisjon for å samarbeide med andre selskaper. De er villige til å dele, hvilket er en fordel når en går inn i dette markedet, understreker han.

Hunter mener at det er særs viktig at StatoilHydros tilstedeværelse i området blir posistivt mottatt. – De må bevise at det går an å gjøre ting annerledes og at det er mer lønnsomt. Det vil være til stor nytte for norske bedrifter, sier Hunter.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.