JULEKALENDER 2019

Luke 16: I dag har du muligheten til å vinne et startsett for smart belysning

Nye premier i TUs julekalender hver dag.

16. des. 2019 - 05:15

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Philips Hue er et personlig trådløst belysningssystem. Philips Hue kan ønske deg velkommen hjem, bokstavelig talt. Du kontrollerer belysningen enkelt via mobilen, og du kan styre belysningen på soverommet eller i hagen sømløst. Du kan til og med få belysningen til å late som du hjemme når du er ute av huset! Philips Hue kan vekke deg om morgenen, gi deg et optimalt leselys, eller hjelpe deg fokusere og kanskje slappe av.

Det er superenkelt å installere Hue! Et stort produktudvalg med både lyspærer, lamper, dimmere, kontakter, lightstrips, bevegelssensorer og utendørsbelysning gir stor valgfrihet til å lage det lysmiljøet som passer deg og dere. 

Les mer om Hue her!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.