T2

Lover 30 timer batterilevetid

Lenovos nye T420 hevder på seg opptil 15 timer batteritid i standardutrustning, og det doble med ekstrabatteri.
Lenovos nye T420 hevder på seg opptil 15 timer batteritid i standardutrustning, og det doble med ekstrabatteri. Bilde: Lenovo
Stein Jarle Olsen
22. feb. 2011 - 11:10

Kinesiske Lenovo bærer preg av en viss lanseringssyke i år – på CES-messen i Las Vegas slapp de en drøss med nye modeller, og allerede nå kommer det flere.

Dobbeltbatteri

14-tommeren T420 kommer med opptil 15 timers batterilevetid med standardbatteriet på 9 celler, men tilkobling av et ekstrabatteri skal doble til opptil 30 timer med moro.

Lenovo hevder selv at de har utviklet en “ny teknologi som formidler strømmen til viktige bruksområder med prioritet i strømforsyningen”, hva nå enn det skal bety.

Ifølge den engelske pressemeldingen dreier det seg blant annet om å skru av ikke-essensiell maskinvare under avspilling av medieinnhold, noe som skal gi 30 prosent lenger batterilevetid ved slik bruk.

I tillegg bidrar Intels Turbo Boost-teknologi til at prosessorhastigheten justeres nøye etter bruksområdet, og Nvidias Optimus-teknologi sparer strøm sammenlignet med gamle Lenovo-modeller med egen grafikkbrikke.

Tastaturfilter

I tillegg har maskinene naturligvis Lenovos vanlige businessfunksjoner, men også noen nye, blant annet et eget filter som reduserer tastaturstøy under videokonferanser og 360 graders mikrofonfølsomhet.

Utenom T420 lanserer Lenovo modellene T420s, T520, L420, L520 og W520.

T420 starter på 999 euro ekskludert moms, og alle modellene er tilgjengelige fra begynnelsen av mars.

Les også: VAIO med dobbelt batteri

Supersexy fra Samsung

TEST: Et monster av en PC

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.