NYHETER

LNS på toppen av Kilimanjaro

I går 29. november kl. 06:30 kom alle deltakerne fra LNS sin ekspedisjon 2 "Mykje artiar" opp på toppen av Kilimanjaro!

Redaksjonen Våre Veger
30. nov. 2012 - 09:35

De startet fra camp Kosovo som ligger 4.800 meter over havet kl.0.15 og hadde fullmåne. Adm. dir. Frode Nilsen sier at turen var fantastisk, men tøft! Kilimanjaro ligger 5.895 meter over havet.

-At LNS har fått opp alle som har prøvd, forteller mye om hvilken stå-på-vilje og guts som finnes i konsernet, sier Nilsen. Gårdagen gikk med på å gå ned til 3.000 meter over havet med flere hvilepauser. Turen går nå videre til safari før turen avsluttes i Zanzibar!

Bedriften «Mykje meir» med Yngvar Andersen, best kjent fra Puls på NRK, har laget treningsopplegget for hele LNS-konsernet og den erfarne ekspedisjonslederen Jarle Trå har hatt ansvaret for LNS sin Ekspedisjon «Mykje artiar».

 

Fokus på trivsel og helse

LNS har valgt å sette fokus på trivsel og helse på alle nivåer i organisasjonen. HMS er ikke bare firmarutiner, men også egne holdninger. God form er et godt grunnlag for god helse i en krevende bransje. Det er tilrettelagt med rådgivning og personlige treningstips og kostholdsråd for alle ansatte. Høsten 2012 har LNS gjennomført to gruppeturer til

Kilimanjaro. Dette er et ledd i å inspirere til og til å stille krav til fysisk aktivitet for alle våre ansatte. LNS har et ønske om å bruke opplegget i et langsiktig helseperspektiv for alle ansatte hvor friskhetsgrad kan være et stikkord. Erfaringene så langt er gode og det er etablert treningsgrupper, lokale toppturer og lokalt tilpassede opplegg rundt i bedriftene som er spredd over hele verden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.