Lederen for E39-prosjektet slutter i Statens vegvesen - går til konsulentbransjen

– Hvis jeg først skulle gjøre noe annet enn å jobbe i Statens vegvesen, så passet det å gjøre det nå, forteller Kjersti Kvalheim Dunham til veier24.

Kjersti Kvalheim Dunham har hatt en rekke lederstillinger i Vegvesenet de siste 20 årene.
Kjersti Kvalheim Dunham har hatt en rekke lederstillinger i Vegvesenet de siste 20 årene. Foto: Håkon Jacobsen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
13. sep. 2019 - 15:22

Etter 20 år i etaten har Kjersti Kvalheim Dunham valgt å si opp sin stilling i Statens vegvesen, for å begynne i konsulentselskapet Norconsult.

Hun har vært en profilert leder i Statens vegvesen og Vegdirektoratet gjennom mange år. Den første lederjobben fikk hun 29 år gammel, i det som den gang het Betongseksjonen,  og som etter hvert ble hetende tunnel- og betongseksjonen. 

Kjersti Kvalheim Dunham har også hatt flere lederstillinger innen vegavdelingen, før hun i 2015 overtok som leder for fergefri E39-prosjektet, en av de største teknologisatsingene i Statens vegvesens historie.

LEDER: Kjersti Kvalheim Dunham skal begynne i ny jobb i Norconsult 1. desember  <i>Bilde:  Joachim Seehusen</i>
LEDER: Kjersti Kvalheim Dunham skal begynne i ny jobb i Norconsult 1. desember  Bilde:  Joachim Seehusen

– Jeg har virkelig hatt verdens morsomste jobb, og har fått prøve så mye forskjellig i Statens vegvesen. Derfor er det vemodig å skulle slutte, men det passet å gjøre det nå. Jeg skulle i forbindelse med den pågående omorganiseringen av Statens vegvesen uansett avslutte lederoppgaven med E39-prosjektet, forteller hun.

I kartet til den nye Vegvesen-organisasjonen var hun inntegnet som avdelingsdirektør i Utbyggingsdivisjonen, med kontorsted Bergen.

Om den nye jobben hun skal begynne i hos Norconsult 1.desember, kan hun foreløpig ikke si så mye mer enn at hun skal jobbe som prosjektdirektør under markedsområdet Samferdsel, med oppgaver knyttet til bransjekontakt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.