PRODUKSJON

Kutter designtiden

Konstruksjonsprogrammet har også fått nye kraftige muligheter innefor modellering, sammenstilling, og støtte for filformater for en rekke andre DAK-systemer på markedet. Dette ble presentere på en pressekonferanse i forkant av åpningen av Industridagene 2002 i dag.

-Det er lagt ned mye arbeid i denne versjonen for å kutte ned tiden det tar å bygge opp en modell, sier Jaan Anderson fra Micad, en av de norske leverandørene.

Av de 150 forbedringer som er gjort i den nye versjonen er over 90 prosent av forbedringene gjort etter kundeønsker. Nå er det for eksempel mulig å lagre sammenstillinger som en del og det er mulig å ta med de egenskapene som bare trengs, som eksempel bare overflaten.

En av de store nyheten i versjonen er integrert analyse med CosmosXpress for å kunne foreta en rask styrkeberegning av konstruksjonen.

Funksjonen platebretting er bedret med bl.a. lofting og koniske bend. SolidWorks 2003 har nå enda bedre støtte for import og eksport av filer i AutoCad-format.

Designtabeller laget i regnearket Excel kan arbeide i begge retninger; altså at forandringer i regnearket reflekteres i modellen, eller regnearket oppdateres ved forandringer på modellen.

SolidWorks 2003 vil bli tilgjengelig i løpet av høsten. ProNor er også er en norsk forhandler av programmet.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.