NYHETSBREV

Kraftovervåker med flere funksjoner

PowerMonitor 500 fra Allen-Bradley sparer plass og strøm

Allen-Bradley PowerMonitor 500 distribuert av Goodtech
Allen-Bradley PowerMonitor 500 distribuert av Goodtech Bilde: Allen-Bradley

Allen-Bradley PowerMonitor 500 er kompakt, plassbesparende og enkel å installere. Produktet gir et lokalt innblikk i energiforbruket. Med denne informasjonen kan brukeren lettere ta beslutninger i produksjonen, som reduserer energiforbruket og øker fortjeneste, skriver Goodtech i en pressemelding.

Digital og analog

De utvidede mulighetene over EtherNet/IP gjør at kommunikasjon mot kontrollsystemet kan oppnås på en enkel og god måte. Spesielt fordelaktig vil det være når PowerMonitor 500 integreres i en Logix-basert arkitektur. Med sine digitale eller analoge utganger, og muligheter for Modbus RTU over RS-485/RS-232, Modbus TCP - eller EtherNet/IP-kommunikasjon, kan PowerMonitor 500 lett integreres i eksisterende energiovervåkningssystemer.

Les:  Byer sløser med energi

Måler flere forhold

Med en prosessorientert visning kan brukere av PowerMonitor 500 måle spenning, strøm, effekt, energi, og effektfaktorer samt få direkte og detaljerte energimålingsdata uten behov for ytterligere HMI. De lokale visningene gir opplysninger om, hvor mye effekt som forbrukes, hvordan effekten er fordelt, og når det forbrukes mest strøm.

Integrert i nettverk

PowerMonitor 500 er kompakt, og har et plassbesparende design som gjør det mulig å montere enheten raskt og effektivt i tavlefronten. Installasjonen blir ytterligere forenklet ved at den kan konfigureres direkte på enheten.Som en del av et integrert nettverk, kan PowerMonitor 500 kommunisere med Allen-Bradley’s PLC systemer (PLC-5, SLC, ControlLogix og CompactLogix, slik at energidata kan integreres direkte i kontrollsystemet. Når PowerMonitor 500 benyttes sammen med RSEnergyMetrix, kan energidata undersøkes nærmere og danne grunnlag for en komplett energistyringsløsning.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.