BYGG

Biler innesperret etter P-husbrann i Sandvika

Det brant kraftig i en bil i et underjordisk parkeringshus på Sandvika storsenter i Bærum tirsdag kveld. Folk må vente til onsdag for å komme til bilene sine.

Det var stor røykutvikling da det brant i en bil i parkeringshuset på Sandvika storsenter.
Det var stor røykutvikling da det brant i en bil i parkeringshuset på Sandvika storsenter. Foto: NTB
29. des. 2020 - 20:03

Brannen ble meldt ved 19.20-tiden, og en snau halvtime senere opplyste politiet og brannvesenet at den var slukket. Røykdykkere søkte likevel fortsatt etter eventuelle skadde og for å få oversikt over det materielle skadeomfanget.

Oslo-politiet opplyser på Twitter klokken 21 at det fortsatt er røyk i parkeringshuset, og at brannvesenet jobber for fullt med å få luftet ut.

– Til dere som har bil i parkeringshuset, dere må dessverre vente til å morgen før dere får dem tilbake, skriver politiet.

Budstikka skriver at politiet oppfordrer folk til å komme seg hjem på andre måter.

Parkeringshuset ligger under bakken i den nyere delen av kjøpesenteret.

– Det er klart at brann i lukkede miljøer er mer kritisk enn når det er ute i dagen, sa vaktkommandør Eirik Sundt Fredriksen ved 110-sentralen i Oslo til NTB tidligere tirsdag.

Les også

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.