PROSJEKTER

Kontrakt signert for en kilometer med gang- og sykkelvei i Ski

Arbeidet starter i slutten av mai, begynnelsen av juni.

F.v. Prosjektleder Pål Christiansen i Østlandske Vei og Betong AS og avdelingsdirektør Nils Karbø i Statens vegvesen undertegnet 8. mai kontrakt om bygging av ny gang- og sykkelvei langs fylkesvei 152 Langhusveien i Ski.
F.v. Prosjektleder Pål Christiansen i Østlandske Vei og Betong AS og avdelingsdirektør Nils Karbø i Statens vegvesen undertegnet 8. mai kontrakt om bygging av ny gang- og sykkelvei langs fylkesvei 152 Langhusveien i Ski. Elin Lied/Statens vegvesen
9. mai 2018 - 10:50

Entreprenør Østlandske Vei og Betong AS vant kontrakten om å bygge ny gang- og sykkelvei langs fylkesvei 152 Langhusveien i Ski, melder Statens vegvesen. I tillegg til gang- og sykkelveien skal flere avkjørsler og kryss utbedres. 

Seks entreprenører leverte tilbud, og Østlandske Vei og Betong AS var tilbyderen med lavest pris på kr 36.027.057,70 pluss moms.

LES OGSÅ: Østlandske Vei og Betong leder klart i Ski

Prosjektet har en forventet totalkostnad på 120 millioner 2018-kr, inkludert moms. Totalkostnaden inkluderer blant annet en usikkerhet på  +/- 10 prosent, entreprenørkostnader (gang- og sykkelvei, bruutvidelse, lokale støyskjermingstiltak), grunnerverv og byggherrekostnader.

Det er ventet at anleggsarbeidene starter i månedsskiftet mai/ juni. Hoveddelen av arbeidene skal være ferdig i løpet av 2019, men det vil gjenstå noen mindre arbeid som utføres våren 2020.

Langhusveien er fylkesvei, men er finansiert med statlige midler samt bompenger fra oslopakke 3. Prosjektet er en del av Bymiljøavtalen mellom Oslo og Akershus.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.