T2

Kle iPhone og iPad i tre

Deksler for treskaller.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. feb. 2014 - 21:52

Det er ikke så lett å skille seg ut om man har iPhone. Det er det jo så mange andre som også har. Du kan selvsagt kjøpe deg et deksel av et slag for å friske opp telefonen, og det finnes mer enn nok å velge mellom. Men et plastdeksel er jo ikke spesielt spennende.

Om du har litt penger til overs og et behov for å markere deg, kan østerriske Woodero kanskje hjelpe. De lager nemlig iPhone- og iPad-deksler i tre. Trærne er hugget i Østerrike, og dekslene laget samme sted. Du kan også få utskjæringer i dekslene om du ønsker det.

LES OGSÅ: LGs mini-telefon har 4,7 tommers skjerm

iPhone-dekslene er laget i to deler. Du skyver telefonen inn i den ene delen, og deretter den andre delen over telefonen. Ifølge produsenten skal dekselet sitte godt. Og det ser unektelig annerledes ut.

Problemet med treverk er imidlertid at det ikke kan lages syltynt om det skal tåle litt. Så disse dekslene er litt tykke, men de veier ikke stort.

iPad-kasse

Går du for iPad-dekselet blir det andre boller. De veier halvparten så mye som selve nettbrettet, så du får altså en femti prosent vektøkning totalt. Å kalle det et deksel er egentlig litt misvisende, da det mest av alt fremstår som en trekasse til brettet ditt.

LES OGSÅ: Norske sensorer for fingeravtrykk er klare for mobilen

iPad-dekslene fremstår mest som trekasser. Foto: Marius Valle
iPhone-dekselet koster 40 euro (330 kroner), iPad Mini-dekselet koster 130 euro (1080 kroner), og iPad-dekselet koster 140 euro (1240 kroner). Da har vi ikke tatt med frakt og moms. Det koster å være kar, med andre ord.

Dekslene selges fra produsentens nettsider.

LES OGSÅ:

Her er vårt førsteinntrykk av Samsung-flaggskipet

Slik er Samsungs nye smartklokker

Denne appen sender SMS til kjæresten din  

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.