Klar ledelse til Isachsen

Isachsen vil ha ha 42,7 milllioner kroner for å anlegge gang/sykkelveger i Nesodden kommune i Akershus. Det er det klart laveste av fem anbud.

Her er det ikke hyggelig å lufte hunden. Sommeren 2019 blir det mye bedre. Slutten av det nåværende fortauet er synlig bak skiltet som viser fartsgrensen. Nå skal det forlenges. Det nye fortauet blir bredere.
Her er det ikke hyggelig å lufte hunden. Sommeren 2019 blir det mye bedre. Slutten av det nåværende fortauet er synlig bak skiltet som viser fartsgrensen. Nå skal det forlenges. Det nye fortauet blir bredere. Bilde: Google
11. sep. 2017 - 15:56

De fire andre anbyderne er:

Grimsrud fra Halden                             46.9 mill.
Park & Anlegg fra Sarpsborg               47,1 mill.
T. Engene fra Gol                                   47,8 mill.
Askim Entreprenør                                51,6 mill.

Det er er tre strekninger som skal få bedre forhold for myke trafikanter. Den ene inngår i Røerveien, også kjent som fylkesveg 156. Det er en av to hovedveger gjennom Nesodden.

Langs denne vegen skal det anlegges 1 960 meter gang/sykkelveg. Over en 720 meter lang strekning blir vegen lagt om. Her skal den gamle vegen bygges om til gang/sykkelveg.

Langs fylkesveg 107 skal det anlegges 470 meter gang/sykkelveg på en strekning som heter Hellvikveien. Lengre nord skifter fylkesvegen navn til Hellvikskogsvei. Her skal det anlegges et tre meter bredt fortau over en strekning på 175 meter.

Oppdraget omfatter også utbedring av bussholdeplasser, breddeutvidelse av fylkesveg 156 ved to gangfelt om omlegging og samling av avkjørsler. Kabler og ledninger skal legges om for kommunen og kabeleiere.

Prosjekteringen er utført av Statens vegvesen i egenregi med hjelp av Rambøll, som har prosjetert elektroarbeidet.

Den som får kontrakten, må gjøre seg ferdig innen sommeren 2019.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.