NYHETER

Klar dansk ledelse på E 39

Elektroentreprenørene har vist stor interesse for Hjartåbergtunnelen på Sunnmøre. Åtte av dem ga anbud på elektro- og SRO-installasjonene i tunnelen. Lavest ligger det danske firmaet KB Electrotech.

KB Electrotech har en klar ledelse i kampen om kontrakten på elektro- og SRO-installasjoner i Hjartåbergtunnelen og tilstøtende veger. (Ill.: Statens vegvesen)
KB Electrotech har en klar ledelse i kampen om kontrakten på elektro- og SRO-installasjoner i Hjartåbergtunnelen og tilstøtende veger. (Ill.: Statens vegvesen)
14. aug. 2012 - 08:58

Stor deltagelse betyr som regel jevn konkurranse, men ikke i dette tilfellet. Danskene vil ha15,8 millioner kroner for jobben. Nærmeste konkurrent, OneCo ligger 10 prosent høyere med et anbud på 17,37 mill.

One Nordic Kraftmontasje fra Vestnes er nr. tre med 18,578 mill. Den videre rekkefølgen er: Scanmatic Elektro fra Arendal (19,561 mill.), Tom Staurbakk fra Bodø (20,607 mill.), Otera fra Kristiansand (21,132 mill.), Traffic Solutions fra Hareid (22,176 mill.) og West Elektro fra Kristiansund (22,832 mill.)

Prosjektleder Oddbjørn Pladsen er veldig fornøyd med deltagelsen. - Det er lenge siden vi har hatt så stor interesse for et oppdrag, sier han.

Hjartåbergtunnelen er 3 445 meter lang. Den inngår i den 6 km lange strekningen Løvikneset-Årset i Volda kommune. Den har status som fylkesveg 651 i dag, men når Kvivsvegen åpnes, blir den en del av E 39.

I tillegg til elektro- og SRO-installasjonene i tunnelen, omfatter entreprisen montering av master og veglysarmaturer på dagstrekningen

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.