NYHETER

Kåre Isaksen lavest i Lavangsdalen

Ingen av riksentreprenørene har vist interesse for å sikre E 8 gjennom Lavangsdalen i Troms, men det har de lokale gjort. Lavest av dem ligger Kåre Isaksen fra Tromsø med et anbud på 159,9 millioner kroner.

På E 8 gjennom Lavangsdalen har det skjedd mange alvorlige ulykker. Kåre Isaksen fra Tromsø ligger godt an til å få jobben med å gjøre den sikrere. (Foto: Google)
På E 8 gjennom Lavangsdalen har det skjedd mange alvorlige ulykker. Kåre Isaksen fra Tromsø ligger godt an til å få jobben med å gjøre den sikrere. (Foto: Google)
15. juni 2012 - 08:57

De andre anbyderne er M3 Anlegg fra Bodø (167,1 mill.) og Målselv Maskin & Transport (188,5 mill.).

Til tross for at de store glimret med sitt fravær slapp Vegvesenet noen ubehagelig overraskelse. Prisnivået er ikke avskrekkende.

E 8 gjennom Lavangsdalen er en svært ulykkesbelastet veg. Strekningen som skal sikres, går mellom Storskreda og Hestvollen. Alle ulykkene som har gjort Lavangsdalen beryktet, har inntruffet mellom disse ytterpunktene.

Vegen er 8 meter bred i dag. Før midtrekkeverket kan settes opp, må den utvides. Ny vegbredde blir 10 meter der det blir to felt. Der det blir forbikjøringsfelt, skal vegen bli 13,25 meter bred.

Det blir til sammen fem forbikjøringsfelt - tre i retning sør, og to i retning nord, alle med en lengde på ca. en kilometer. Vegen skal for det meste følge nåværende trasé.

Entreprisen omfatter også bygging av en rasvoll med en lengde på ca. 250 meter. Hele jobben må være fullført innen 24. juni 2014.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.