JULEKALENDER 2019

Julekalenderen er åpen, og du kan vinne en avansert luftkvalitetsmåler

Nye premier i TUs julekalender hver dag.

Airthings luftkvalitetsmåler på veggen i et kontormiljø
Airthings luftkvalitetsmåler på veggen i et kontormiljø
1. des. 2019 - 00:01

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Airthings Wave Plus er en smart måler av innendørs luftkvalitet som fungerer både med eller uten en smarttelefon. Wave Plus måler hele 6 ulike luftparametere, noe som bidrar til en komplett oversikt over innendørs luftkvalitet og som igjen vil gjøre det mulig for brukere å sette i gang tiltak for å forbedre luften i hjemmet. Gjennom en oversiktlig app får brukerne all informasjon de trenger, mens det også er mulig å vinke (wave) foran enheten for å få en rask vurdering av luftkvaliteten gjennom lysende fargekoder.

Les mer om Wave Plus hos Airthings!

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.