Jon Syrtveit ansatt som konsernsjef i Kruse Smith

Styret i Kruse Smith har ansatt Jon Syrtveit (54) som ny konsernsjef etter Heidi Wolden. Han har vært konstituert i stillingen siden mars i år.

Jon Syrtveit i Kruse Smith.
Jon Syrtveit i Kruse Smith.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
14. mai 2020 - 14:59

Jon Syrtveit startet i Kruse Smith som økonomidirektør i 2003 og gikk videre til å bli regiondirektør for region Syd i 2008. Syrtveit har opparbeidet seg solid og relevant erfaring og har levert gode resultater for selskapet. Selskapet har vært gjennom store endringer og trenger ytterligere god fart i arbeidet med kontinuerlige forbedringer mot en positiv bunnlinje.

– Vi er tilfreds med at Jon Syrtveit er villig til å ta på seg den store oppgaven i en krevende
periode for både bransjen og selskapet. Blant flere eksterne og interne kandidater er styrets vurdering at Syrtveit er den som oppfyller kriteriene best. Vi var hele tiden tydelige på at vi skulle ha en moderne og faglig sterk leder med bransjeerfaring, og da er det ekstra gledelig når den beste blant mange gode er en av våre egne, sier styreleder Sissel Leire.

Kruse Smith Entreprenør er en ledende norsk prosjektutvikler og entreprenører, rigget for de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor bygg og anlegg. Selskapet ble etablert i 1933 i Kristiansand. Kruse Smith er i dag Norges største familieeide entreprenørselskap.

Selskapet omsatte i 2019 for 3,9 milliarder kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.