ASFALT

Joar Caspersen overtar som adm.direktør i både Peab Asfalt og Swerock

Joar Caspersen er velkjent innen både asfalt og pukk grus, etter å ha hatt tunge lederstillinger innen NCC Industry i Norge de siste årene.

Tidligere leder for NCCs asfaltvirksomhet i Norge, Joar Caspersen, blir nå ny toppsjef for både Peab Asfalt og Swerock i Norge.
Tidligere leder for NCCs asfaltvirksomhet i Norge, Joar Caspersen, blir nå ny toppsjef for både Peab Asfalt og Swerock i Norge.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
19. aug. 2021 - 08:55

Han tiltrer stillingen 1. september. Frem til nå har Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS hatt egne adm. direktører. Dette endres når Joar Caspersen tiltrer. Han vil lede begge selskapene.

Caspersen erstatter adm. direktør Håkan Jacobsson for Peab Asfalt i Norden og adm. direktør Karl-Gunnar Karlsson for Swerock i Norden, som siden 1. mai også har ledet den norske virksomheten, etter at Ingrid Tjøsvold i vår gikk til Norsk Gjenvinning

– Trygge på at han er riktig person

Joar Caspersen kjenner både asfalt og pukk & grus svært godt, etter å ha hatt tunge lederstillinger innen NCC Industry i Norge de siste årene. I perioden 2014 til 2020 var han adm. direktør for NCC Industry.

- Vi er veldig fornøyde med at Joar har takket ja til å lede våre norske virksomheter. Med sin lange og tunge erfaring inne asfalt og pukk & grus er vi trygge på at han er riktig person til å utvikle vår virksomhet i Norge videre. Vi ønsker Joar velkommen til Peab Asfalt, Swerock og Peab-familien, sier adm. direktør Håkan Jacobsson.

- For å videreutvikle samarbeidet mellom Swerock og Peab Asfalt i Norge vil selskapene nå få en felles adm. direktør. Gjennom dette vil vi kunne ta ut synergier og øke kostnadseffektiviteten, sier adm. direktør Karl-Gunnar Karlsson.

– Jeg gleder meg

- Jeg er meget glad for å få anledning til å lede Peab Asfalt og Swerock i Norge. Dette er selskaper med en sterk posisjon og med kompetente ansatte. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye medarbeidere og utvikle selskapene videre sammen med dem, sier Joar Caspersen, påtroppende adm. direktør for Swerock og Peab Asfalt i Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.