Joacim Elverum blir ny salgsleder i Arstec

2. januar i år tiltrådte Joacim Elverum som Sales Manager Nordic i nyopprettet stilling i Arstec.

Joacim Elverum
Joacim Elverum
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
20. jan. 2022 - 09:30

Han er 48 år og bosatt i Stockholm med sin familie. Elverum kommer fra NCH Maintenance, hvor han har hatt forskjellige lederstillinger i Norge, England og de siste 12 årene i Sverige.

- Vi er veldig glade for at Joacim takket ja til lede arbeidet med å styrke Arstecs posisjon innen forebyggende vedlikehold av veier og kummer i det skandinaviske markedet. Joacim har solid erfaring, noe jeg selv fikk nyte godt av da vi var kollegaer på begynnelsen av 2000-tallet, sier dagligleder Eirik Strand i Arstec AS.

– Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben. Arstec har en innovativ produktportefølje innen vedlikehold og fornying av asfalt. Nå i starten blir jeg mest å se hos våre svenske kunder, men ser frem til å arbeide sammen med de norske kollegaene utover våren, sier Joacim Elverum.

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold. Selskapet har de siste årene utvidet sitt sortiment til også å inkludere kommunalteknikk. Arstec AS er i dag forhandler i Skandinavia, Baltikum og Polen for flere europeiske og amerikanske produsenter, i tillegg til egenutviklede produktserier og løsninger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.